Blog
Geschreven door bouwvakkersonline op 10 juni 2020

3D Wallpanelen

ONTDEK DE NIEUWSTE TREND IN DESIGN EN INTERIEUR

 

Je hebt er wellicht al eens van gehoord. Of misschien heb je het wel al eens gezien. 3D Wallpanelen zijn de nieuwste trend op vlak van design en interieur. De speelse kleuren en creatieve vormen vallen in de smaak van heel wat mensen met (ver)bouwplannen.

 

Een unieke vorm van muurbekleding

Als je op zoek bent naar een unieke manier om je woning stijl en klasse te geven zit je zeker goed. De panelen zorgen voor een verrassend wauw-effect. De panelen zijn van uitstekende kwaliteit. Alle panelen worden gemaakt van duurzame stoffen. Hierdoor gaan ze heel lang mee eens ze aan je muur bevestigd zijn.

 

100% recycleerbaar

Deze Wallpanelen zijn niet alleen zeer mooi, maar ook uiterst milieuvriendelijk. Heel wat van deze panelen zijn namelijk gemaakt uit 100% recycleerbare producten. Bovendien zijn deze producten vaak vlamvertragend en waterafstotend.

 

 

3D Wallpanelen in jouw woning

Ben je zelf op zoek naar een geschikte stielman om 3D Wallpanelen te installeren in jouw woning? Bij bouwvakkersonline hebben we hiervoor een aantal zeer bekwame mensen. Vraag zeker eens naar de mogelijkheden bij A.O.P. of MARO BVBA .