Blog
Geschreven door bouwvakkersonline op 21 maart 2019

Kan het nog beter?

Hoe was uw situatie voor bouwvakkersonline?

Ik had recent een zaak overgenomen en werkte met een team van 3 gedreven schilders aan tal van projecten. Door de drukte had ik weinig tot geen tijd om me kenbaar te maken op sociale media. Ik zocht ook al een tijdje, zonder resultaat, naar een geschikte schilder om ons team te versterken.

Wat veranderde er na uw deelname aan bouwvakkeronline.be?

Na hun analyse werd ik gewezen op enkele zaken die ik anders kon aanpakken, er werd onmiddellijk actie ondernomen en bouwvakkersonline maakte een facebookpagina aan, stelde instagram voor en maakte een bedrijfspagina aan op hun platform met recente foto's van mij met mijn team. 

Heb je al resultaat ? 

In een mum van tijd kreeg ik bijna 200 volgers op facebook, mijn Instagram foto's werden gekoppeld en lokten veel positieve reacties, mijn openstaande vacature werd reeds ingevuld en ik kreeg al telefoon voor een mooie schilderopdracht. kan het nog beter? 

Ben je tevreden over bouwvakkersonline.be? 

ik denk dat bovenstaande genoeg zegt? Iedereen die twijfelt zou ik uitnodigen om de kans zeker te wagen. 

Intervieuw met Ben Broucke - Zaakvoerder Deco.Keirsebilck (Oostende)