Blog
Geschreven door bouwvakkersonline op 31 maart 2021

Ontdek onze gloednieuwe podcast: Bouwvakkers On Air

Sinds kort hebben we bij Bouwvakkersonline.be ook onze eigen podcast: 'Bouwvakkers On Air'. In deze podcast hebben we het elke maand over een ander onderwerp. Ook geven we via deze weg de kans aan onze bouwvakkers om zichzelf en hun bedrijf eens uitgebreid voor te stellen.
 

    WAT IS EEN PODCAST?

Een podcast is een vooraf opgenomen ‘audio bestand’, soms ook met video, met 1 of meer mensen die spreken. Je kunt een podcast luisteren (via internet) wanneer je dat zelf wil. De laatste jaren zijn podcasts erg populair aan het worden. Door de coronapandemie is het een uitgelezen moment om toch eens naar buiten te komen (figuurlijk) met een uitgebreid gesprek over jouw bedrijf.
We blijven dus niet bij de pakken zitten bij Bouwvakkersonline.be. We kunnen momenteel spijtig genoeg nog niet deelnemen aan beurzen, maar via de podcast bieden we onze bouwvakkers toch de kans om van zich te laten horen.


    AFLEVERING 1: BEN BROUCKE - DECO KEIRSEBILCK

In onze eerste aflevering hebben we niemand minder dan Ben Broucke te gast. Ben is de zaakvoerder van Deco Keirsebilck, een schilder met ambitie uit regio Oostende.
Sinds 2018 is Ben de trotse eigenaar van Deco Keirsebilck. Een naam met faam die hij met veel ambitie verder vorm wil geven in Oostende en de Westkust. Ben en zijn team staan paraat om al jouw dromen waar te maken. Niet enkel voor je schilderwerken, maar ook voor alle behangwerk, vloerbekleding en gordijnen. Ben werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Iedereen kan bij hem terecht voor een professionele en nauwkeurige aanpak.

 

Wil je zelf ook deel uitmaken van ons groeiend netwerk en jouw bedrijf voorstellen in een volgende podcast? contacteer ons via info@bouwvakkersonline.be