Vande Ginste

Diksmuide

Vier generaties lang ervaring in loodgieterij.

Vande Ginste is gespecialiseerd in verwarming, sanitair, ventilatie, badkamers en groene energie, en dat zowel op de nieuwbouw- als renovatiemarkt.

Zaakvoerder Leander Vande Ginste

Leander Vande Ginste

Leander zet sterk in op het geven van het juiste advies door alle mogelijkheden te bespreken om elk project naar jouw wens uit te voeren. 

Daarbij is hij zich bewust van het belang om op de hoogte te zijn van de meest innovatieve en energiezuinige technieken op de markt. Om jou deze technieken te kunnen aanbieden, volgt hij de trends op de voet op en vergroot hij zijn jarenlange expertise via het volgen van diverse nascholingen. 

Ook service staat bij Leander hoog aangeschreven, Voor én na verkoop. Elke installatie wordt met vakkennis en oog voor kwaliteit en duurzaamheid geïnstalleerd. Dit uiteraard voor een correcte prijs-kwaliteitverhouding. 

Kortom, ben je op zoek naar kwaliteit en service voor de nieuwste en energiezuinigste sanitair technieken? Dan ben je bij Vande Ginste aan het juiste adres.

Testimonials

Ambitieuze vakman

Wij kijken bijzonder tevreden terug op onze samenwerking met Leander Vande Ginste. Een ambitieuze en enthousiaste vakman met oog voor detail, kortom iemand waarop je kan rekenen. Bij het realiseren van een vastgoedproject zijn dergelijke samenwerkingen cruciaal om een succesverhaal te kunnen schrijven. Mede dankzij Leander zijn we hierin geslaagd. 

- Firma Emcor, Diksmuide -