Tegelwerken Vanlerberghe

Wevelgem

Vloeren, faience, opritten & terrassen.

Tegelwerken Vanlerberghe is een jong en dynamisch bedrijf. Ze zijn steeds mee met de nieuwste trends en technologie├źn en staan bekend voor hun gedetailleerde afwerking.

Gregory Vanlerberghe

Gregory genoot een opleiding vloerder. Na enkele jaren ervaring op te doen besloot hij zijn eigen zaak te beginnen. Sinds september 2017 is hij de trotse zaakvoerder van Tegelwerken Vanlerberghe.

 

Bij Gregory moet je zijn voor al jouw tegelwerken, zoals: terrassen, vloeren, zwembaden, nieuwe badkamers en badkamer renovaties. Gregory streeft telkens naar perfectie. Hij is gespecialiseerd in werken met een oog voor detail.

Testimonials

Sterk vakmanschap

Gregory staat garant voor sterk vakmanschap. Gregory heeft de vaardigheid om hoog kwalitatief werk af te leveren.

Een vaardigheid die al jaren zoek is onze snelveranderende bouwwereld. Gregory vindt open communicatie minstens even belangrijk en voorkomt liever discussies door onmiddellijk te handelen waar nodig. Geen onnodige welles nietes spelletjes, Gregory gaat gewoon rechtdoor en staat er voor zijn klant. Een mooie eigenschap die hem meer dan siert. Ik zal Gregory aanbevelen waar ik kan, want ook als architect is de geruststelling groot om met een echte vakman te mogen samenwerken. Luister vooral ook naar zijn adviezen als professioneel, je steekt beslist wat op van die energieke man op de werkvloer. De praktijk spreekt.

 

Way to go Gregory, doe zo verder.

 

- Architect Jerry Popeye -