Referenties

Sterk vakmanschap

Gregory staat garant voor sterk vakmanschap. Gregory heeft de vaardigheid om hoog kwalitatief werk af te leveren.

Een vaardigheid die al jaren zoek is onze snelveranderende bouwwereld. Gregory vindt open communicatie minstens even belangrijk en voorkomt liever discussies door onmiddellijk te handelen waar nodig. Geen onnodige welles nietes spelletjes, Gregory gaat gewoon rechtdoor en staat er voor zijn klant. Een mooie eigenschap die hem meer dan siert. Ik zal Gregory aanbevelen waar ik kan, want ook als architect is de geruststelling groot om met een echte vakman te mogen samenwerken. Luister vooral ook naar zijn adviezen als professioneel, je steekt beslist wat op van die energieke man op de werkvloer. De praktijk spreekt.

 

Way to go Gregory, doe zo verder.

 

- Architect Jerry Popeye -   

Kort en bondig

Correct, eerlijk, vriendelijk

- Wim Lamont -

bron: Google

Ambitieuze vakman

Wij kijken bijzonder tevreden terug op onze samenwerking met Leander Vande Ginste. Een ambitieuze en enthousiaste vakman met oog voor detail, kortom iemand waarop je kan rekenen. Bij het realiseren van een vastgoedproject zijn dergelijke samenwerkingen cruciaal om een succesverhaal te kunnen schrijven. Mede dankzij Leander zijn we hierin geslaagd. 

- Firma Emcor, Diksmuide -

Zeker een aanrader !

Werk is super goed gedaan !! We kunnen ons terug een bad nemen. Dat is lang geleden ... Zeker een aanrader.

Loodgieter Jonas mag nog komen.

- Van Nieulande N. -

Super loodgieter!!

Super loodgieter!! Heeft ons vorige zomer direct uit de nood geholpen. Goede prijs en zeer sympathieke man. Echt een aanrader!!   - St√©phanie Claey√© -

bron: facebook